top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Placering af maskinen og rør

Placering af maskinen
Maskinen kan du placere mange forskellige steder. På et tomt loft, i kælderen, i et skur, i garagen eller i bryggerset.
 
Maskinen kan godt tåle kulde, og der dannes ikke kondens i rørene, da det er et lukket system, så der står ikke og siver varm luft igennem rørene (vær opmærksom på at få lukket rørsystemet af undervejs i installationen, hvis det står længe uden sugekontakter - brug evt. vores rørlåg).
 
Når maskinen er i brug suger den med op til 100 km/timen gennem rørene, og der dannes ikke kondens.
 
Maskinen blæser den filtrerede luft ud (det svarer til den luft der kommer ud af en almindelig støvsuger), så står maskinen i et skur, kan man sagtens lade luften blæse ud dér.
 
Står maskinen er placeret i et bryggers eller i en kælder, skal luften blæses ud i det fri. Brug de samme rør til udblæsningen, som i resten af rørsystemet. En udblæsningsventil kan sættes på ydersiden af muren.
 
 
Placering af rørene
Har du svært ved at få skjult rørene i høje skabe eller vægge, kan du bruge en hjørneafdækning til at skjule røret. Du kan også installere en sugekontakt i hjørneafdækningen - dog kan der ikke både føres rør fra gulv til loft og laves sugekontakt.
Skal du fra kælder til stueplan og videre til 1. sal, anbefaler vi, at man sætter hjørneafdækningen i et værelse og laver sugekontakten i væggen i den gang, der støder op til værelset.
 
 
         
 
 
 
 
 
 
 
 

Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.