top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Kræsne købere TV 3

Nilfisk Centralstøvsuger sponsorer Kræsne køber på tv 3

PREMIERE TIRSDAG 22. OKTOBER 21:00.
I Kræsne købere er syv kritiske og meget kvalitetsbevidste millionærer på jagt efter den helt perfekte bolig. De har masser af succes, masser af penge og himmelhøje krav til deres kommende hjem. Kun det allerbedste er godt nok for de kræsne boligjægere, som nægter at gå på kompromis og lade sig nøjes. Og derfor kommer landets bedste ejendomsmæglere på hårdt arbejde, når de ubarmhjertigt ærlige købere sætter jagten ind på det fuldendte og fejlfrie hjem.

Den champagneglade iværksætter Mads har i forvejen tre boliger, men nu er det ikke længere nok: Mads vil som altid have det bedste af det bedste, og derfor leder han efter en strandvejs villa med både pool og privat strand. Ægteparret Mark og Gitte søger ny bolig i whiskybæltet, langt væk fra det utrygge Frederiksberg, hvor de bor i dag med datteren Emily. I Aalborg leder Jacob efter en ny luksusvilla. Han stiller hundredvis af krav, har penge nok til at kunne tillade sig det, og som altid med Jacob er nøgleordene: Større og vildere!


Mai Manniche

Smykkedesignen Mai er svær at gøre tilfreds. Hun vil gerne kombinere sin smykkevirksomhed med en eksklusiv privatbolig, og det kalder på herskabelig elegance ud over det sædvanlige. For Jackie og Niels er den nuværende villa langt fra fin nok. Jackie venter barn nummer to, og det kan ikke komme på tale at lade børnene vokse op i Lyngby. På Fyn har it-direktøren Jaques sat millionvillaen til salg, mens diamanthandleren Katerina vil bytte kæmpevillaen i Holte ud med minimum 200 kvadratmeter ren luksus i en penthouselejlighed i København.

I en alder af 29 år har hun allerede opnået status, som en af de foretrukne smykkeleverandører til danske VIP's og kvinder over hele landet. Hendes designs er kendetegnet af den høje kvalitet og kærlighed til de ægte materialer og ædelstene. Hun har siden barns ben elsket alt der funkler og omgiver sig gerne med farver - så der vil helt klart ikke være mange hvide vægge i Mais kommende bolig.  

Søger: En bolig, der både skal kunne danne rammen om hendes virksomhed og hendes privatliv. Den skal ligge i indre København og være herskabelig ud over det sædvanlige.

Budget: 10 millioner kroner.

Krav, meninger og penge er der nok af - nu er spørgsmålet blot om drømmeboligen findes for de kræsne købere?


Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.